Online Oktató Alapcsomag

39 900 Ft

 

Alap Oktatási rendszerünk 30 napos előfizetéssel rendelhető 39.900 forintos áron.

Kedvező ára miatt ideális segítség már az 1-5 fős kisvállalkozásoknak is. Valós tudást ad  át, amely alapját képezi az átlátható, rendezett viszonyoknak, munkavállalói számonkérhetőségének.

 

Oktatási rendszerünk tartalmazza:

  • Munkavédelmi és tűzvédelmi oktatóvideó válogatás (általánosan hozzáférhető videófilmek a közismert videómegosztóról). Magasabb csomagjainkban már cégére szabottan, a speciális munkakörülményeket, elvárásokat bemutató videófilmeket készítünk vállalkozásáról a csomagajánlatunkban meghatározott időtartamban 
  • Írásos oktatóanyag (általános munkavédelmi és tűzvédelmi ismeretek)
  • Tesztlapos vizsga
  • Nyomtatható oktatási igazolás, az oktatási tematika és szempontok megjelölésével, melyet a munkavállaló a sikeres vizsgát követően, saját nevére, munkakörére kiállítva tud kinyomtatni és azt leadni

Az oktatási anyag áttanulmányozását követően munkavállalói tesztlapos kérdéssor kitöltésével bizonyítják, hogy birtokukban van az a tudásanyag, amely a biztonságos munkavégzéshez szükséges. Csak sikeres vizsga után nyomtatható a tűz- és munkavédelmi oktatásról szóló igazolás.

Az oktatási tematikát vállalkozására szabottan, nyomtatható formátumban (pdf) is megküldjük Önnek, így az a munkavállalói részére folyamatosan rendelkezésre áll.

Extra 30 nap pénzvisszafizetési garancia! 

Azaz a csomag hozzáférésétől számított 30 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, mi pedig visszafizetjük Önnek a teljes vételárat.

Az ár forintban értendő, az ÁFÁ-t nem tartalmazza, vállalkozásunk alanyi adómentes körbe tartozik.

Munkavédelmi oktatási anyag

Tűzvédelmi oktatási anyag

Tesztlapos számonkérés

Nyomtatható Oktatási Igazolás

Nyomtatható oktatási tematika

Call Now Button